Schoolreizen

 

 

imagesRC7QXMHTDe Touringcars:  Er wordt gereisd met luxe touringcars, voorzien van bar, toilet, dubbele beglazing, airconditioning en video/DVD. De touringcars met verschillende afmetingen varieren van 30 tot 94 zitplaatsen. De touringcars, welke worden ingezet, beschikken allen over het Keurmerk Touringcar Bedrijf. Deze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien, het zekere voor het onzekere genomen, zijn deze touringcarbedrijven altijd adequaat verzekerd.

 

Prijs De prijzen van de arrangementen zijn op aanvraag. Deze prijzen zijn afhankelijk van de afstand die er afgelegd moet worden en de tijd die uitgetrokken wordt voor de schoolreis. De prijzen worden per persoon berekend en altijd inclusief entree en het busvervoer, tenzij anders vermeld. Indien er ook eten, drinken of andere extra's inclusief is, dan staat dit vermeld bij het kopje inclusief.

 

KNV Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden en betalingscondities voor personenvervoer met autobussen van toepassing. Gedeponeerd door Koninklijk Nederlands Vervoer ter griffie van de Arrondissementsrechtbank teskb_ktb-logo-fc-2003-c4c6e s-Gravenhage op 18 januari 2002, onder nummer 12/2002.

 

Reserveren: Na het ontvangen van een offerte kunt u de schoolreis telefonisch reserveren. Voor vertrek ontvangt u een bevestiging en een nota. De nota dient 2 weken voor vertrek voldaan te zijn.

 

Hoogseizoen: De meeste schoolreizen worden gehouden in de maanden mei, juni en juli. Deze periode is dan ook de drukste periode van het jaar, waardoor het verstandig is om tijdig uw touringcar te reserveren. Verder zijn diverse bestemmingen beperkt te reserveren. Houd hier rekening mee om teleurstelling te voorkomen! Overweegt u eens uw schoolreis in de maanden april of september/oktober te boeken. De bustarieven zijn dan gunstiger en de parken zijn overwegend rustiger.

 

Speciale wensen: Speciale wensen die betrekking hebben tot tijden, eten en drinken of de invulling van het programma, bel of e-mail dan even met het kantoor Exclusive Reizen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook als u een schoolreisje in gedachten heeft dat niet in de brochure beschreven staat, zijn wij u graag van dienst.

 

Zitplaatsen: Volgens de wet personenvervoer mogen kinderen per 1 januari 2004 niet meer met zijn drieen op een bank zitten. We kunnen dit dan ook niet meer toestaan, daar bij calamiteiten verzekeringstechnisch problemen kunnen ontstaan. De chauffeur zal dus ook niet meer personen laten instappen dan er zitplaatsen in de touringcar aanwezig zijn!

 

Meer informatie: Wilt u meer informatie over de schooltrips in deze brochure van Exclusive reizen, belt u dan vrijblijvend met een van onze medewerkers. Wij wensen u alvast veel plezier met het lezen van deze nieuwe brochure.

 

Voor informatie of reserveringen: 078-6103723 of info@exclusivereizen

 

Schoolreis mogelijk heden:

1. Afrika Museum en Amusementspark Tivoli

2. Apenheul

3. Archeon-Avifauna Vogelpark

4. Attractiepark Duinrell

5. Attractiepark Slagharen

6. Avonturenpark Hellendoorn

7. Bataviawerf - Aviodrome Themapark

8. Bijbels open Lucht Museum

9. Bobbejaanland ( Belgie )

10. Burgers? Zoo

11. De Efteling

12. De Spelerij / de Uitvinderij

13. Den Haag

14. Dierenpark Amersfoort

15. Diergaarde Artis

16. Diergaarde Blijdorp

17. Dolfinarium

18. Familiepark Dippie Doe

19. Familiepark Plaswijck

20. Het Arsenaal Vlissingen Miniatuur Walcheren

21. Het Land van Ooit

22. Kernie?s Familienpark

23. Kids Playground

24. KidZcity

25. Kinderspeelparadij Ballorig

26. Koningin Juliana Toren

27. Linnaeushof

28. Lolland

29. Movie park Bottrop

30. Natuurschool

31. Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

32. Nemo & Amsterdam

33. Ouwehands Dierenpark Rhenen

34. Pretpark Drievliet

35. Safaripark en Speelland Beeksebergen

36. Space Expo Noordwijk

37. Speelpark Oud Valkeveen

38. Spoorwegmuseum

39. Sprookjeswonderland

40. Toverland Sevenum

41. Walibi World

42. Waterland Neeltje Jans

43. Zoo Antwerpen + pirateneiland