Geachte mevrouw, mijnheer,

Het is ons een genoegen u ons meerdaagse en dagtochten, uitstapjes aan te bieden. Wij maken het verschil: Onze grondige voor bereiding is het succes van onze reizen!Onze jarenlange ervaring, een afwisselend reisprogramma, de geselecteerde hotels enexcursies, de stipte uitvoering en de degelijke begeleiding zorgen voor een blijvendsucces van Exclusive reizen.Vertrouwen is een begrip dat bij ons hoog in het vaandel staat.

Alle reizen kunnen doorgang vinden bij voldoende deelname.In de touringcar voor de meerdaagse reizen worden er vaste zitplaatsen gegevenvolgens volgorden van inschrijving. Op stapplaatsen en tijden worden aan de handvan inschrijving vroeg tijdig aan u medegedeeld. Heeft u een dieet of andere wensenlaat het ons weten via het inschrijf formulier. Ook voor groepen zijn bij ons in goeden handen voor b.v. een uitstapje met Uw familie, vrienden, Personeel of vereniging.

De ritten zullen worden uitgevoerd door Pro****Travel Touringcars BV.De luxe touringcars zijn voorzien van alle faciliteiten, zoals airconditioning,toilet, koffie / thee automaat, koelkast, comfortabele stoelen metverstelbare rug en voetensteun. Op onze dienst verlening zijn de Algemene Vervoers- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer van toepassing. Tevens is Pro****Travel Touringcars BV een Gecertificeerd Keurmerk Touringcar Bedrijf en sinds 3 mei 2013 iso 9001 met veiligheids sertificaat.

Hebben wij U enthousiast gemaakt, maar heeft U nog vragen omtrent de reizen. Wij staan U graag te woord belt U gerust. U kunt ons bereiken ondertelefoonnummer 078- 6 10 37 23

Exclusive Reizen & Pro****Travel Touringcars BV

 

 

Libelle zomerweek 2014