protravel-logoTouringcarbedrijf Pro Travel, is een jong en dynamisch bedrijf, dat in de loop der jaren grote ervaring heeft opgebouwd in het vervoer van personen.

Op de website van Pro Travel vind U een duidelijk overzicht van de diensten die wij bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in elke vorm van vervoer. wilt u bv een touringcar huren, huur-een-bus met chauffeur of een bushuren.

De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op woon, werkverkeer, Stedentrips, Kerstreizen, Schoolreizen (www.schooluitje.nl), Trouwvervoer, Groeps, individuele dagtochten en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. of een langere vakantie naar de zon of sneeuw. Ook exclusieve reizen in het kader van teambuilding zijn mogelijk. Alles wordt voor uw bedrijf geregeld door Touringcarbedrijf Pro Travel, Exclusievreizen, van vervoer tot (sport)activiteiten tot een afsluitend diner.

Sinds mei 2013 magĀ· Pro Travel mag het certificaat ISO 9001 veiligheidsdocument voeren.

De benoeming die garant staat voor optimale kwaliteit, service en veiligheid.
Deze aspecten worden gewaarborgd door constante controle en het onderhouden van een kwaliteitssysteem.

ProTaxi biedt u taxivervoer op maat, van vervoer van 6 personen met bagage naar een vliegveld, tot comfortabel reizen, en directievervoer. en zittend ziekenvervoer voor div. zorgverzekeraars.

Wij verzorgen ook uw aangepast busvervoer met een prachtige rolstoeltouringcar. Waarin ten minste 13 rolstoelen vervoerd kunnen worden.

Bij ons vindt u ruim 30 jaar ervaring, enthousiaste expertise en we altijd met
veel creativiteit op zoek naar de BESTE REIS voor de BESTE PRIJS.vind-ik-leuk